omdat ik erg droog en kwetsbaar haar heb met veel slag en krul,wil ik het ook wel eens anders en stijl.
Echter durfde ik nooit een normale stijltang te gebruiken vanwege de grote kans op beschadiging.
deze Remmington Hydralux werkt met stoom (met water bij te vullen) en stijlt mijn haren op 170 graden super goed! je kan hem van 150 tot 230 graden instellen. ik heb het met 170 graden en mijn haar met de hydraknop gedaan omdat mijn haar zwakker is,mijn dochter heeft hem op 200 en haar dikke golvende haar was zo stijl. hij warmt binnen 15 seconden op. ik heb ook al de Hydralux fohn en ben daar ook zeer tevreden over , daarom durfde ik de stijltang ook aan. De prijs is net zoals de Fohn aan de pittige kant! Maar als je haar er gezonder bij blijft scheelt ook een hoop verzorgingsproducten en bezoekjes aan de kapper.
Mijn 13 jarige dochter met super lang dik golvend haar heeft hem ook gebruikt, ook een fantastisch resultaat en zacht glanzend haar. om het kort samen te vatten ik vind het vernieuwend en een superfijne stylingtool.
Pluspunten
- geen beschadiging aan je haar
- vernieuwend met stoomfunctie mooi resultaat